onsdag 10 juli 2013

Väska från Emporio Armani




Nu när sommaren äntligen är här är det skönt att kunna vara lite ledigare klädd. Kan plocka fram shorts och t-shirts. Behöver inte längre jacka eller kavaj. Dock uppstår ett litet mindre problem. Det är klart att jag vill ta med mig min plånbok, telefon och nycklar när jag går ut. Något av det går att ha i fickorna på shortsen men inte allt. Det blir för mycket i fickorna. Hur ska jag då få med mig allt ut. Svaret är en väska. Här har kvinnor det lättare. Kvinnorna har en uppsjö av väskor att välja mellan. Tillslut har jag funnit en axelremsväska som passar i både storlek och färg. Nämligen en grå väska från Emporio Armani.

Giorgio Armani

Giorgio Armani SpA är ett internationellt italienskt modehus grundat av Giorgio Armani, som tillverkar, distribuerar och säljer haute couture, ready-to-wear, lädervaror, skor, klockor, smycken, accessoarer, glasögon, kosmetika, och heminredning. Varumärket marknadsför dessa produkter under flera sub-etiketter, inklusive Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, AJ Armani Jeans, AX Armani Exchange, Armani Junior och Armani Casa. Armani har blivit synonymt med high-fashion, och är ett prestigefyllt namn inom modebranschen.
Giorgio Armani är ett märket specialiserat sig på män och kvinnors ready-to-wear, accessoarer, glasögon, kosmetika och parfymer. Den är endast tillgänglig i Giorgio Armanis butiker eller speciellt utvalda butiker. Logotypen är en krökt "G" fyllt av ett krökt "A".

Emporio Armani

Emporio Armani har en hög kvalitet på kläderna och fokusera på trender och moderna drag. Även Emporio Armani är den enda Giorgio Armani linje som främst är designad av Giorgio Armani. Emporio Armani säljs i fristående Emporio Armani butiker.

Armani Collezioni

Armani Collezioni (tidigare Giorgio Armani Le Collezioni) är en sub-label. Linjen är dyrare än Armani Jeans och Armani Exchange, men billigare än high-end, ready-to-wear linje Giorgio Armani och haute couture linje, Armani Privé, men har samma prissättning och kvalitet som Emporio Armani. Den största skillnaden mellan Emporio Armani och Armani Collezioni är att den förstnämnda syftar till en yngre åldersgrupp och den senare är en klassiker mer elegant linje som syftar till en äldre mer professionell åldersgrupp.

Armani Jeans

Armani Jeans är en samling av denimrelaterade kläder skapades 1981 av Giorgio Armani. Armani Jeans säljs främst i varuhus, även om det finns 15 fristående Armani Jeans butiker i världen.
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar