fredag 31 maj 2013

Lékué - dekorationssprits




Jag har en rosa sprits. Tre stycken runda munstycken i olika storlekar och tre med stjärnmönster i tre storlekar. Den fungerar mycket bra. Använt den till att spritsa ut maränger och att spritsa ut ”kakan” till chokladbiskvier.
Lékué är ett spanskt märke. Lékué är roligt och praktiskt. Det är design och funktionalitet. Lékués produkter har revolutionerat kök runt om i världen.

För Lékué, är det traditionella köket ett unikt kök där ny teknik kan införlivas för att göra våra recept enklare, där nya idéer skapas.

Dessa innovativa idéer har erkänts under senare år med prestigefyllda internationella utmärkelser inklusive Good Design Award 2007 och 2010,  Cambra de Comerç de Barcelona Innovation Award,  Trends Award 2009 i Frankfurtmässan, bland annat.

Sökandet efter nya upplevelser och fokus på hälsa, de är anledningarna Lékué produkter säljs i över 40 länder i fem världsdelar. En universell produkt som anpassar sig till alla matkulturer att nå alla kök och lära alla, överallt, om nöjet med matlagning hemma.
Lékué Decomax dekorationssprits med sex olika munstycken. Dekorera maträtter, cup cakes och andra bakverk. Tryck ut kaksmet, garnera tårtor och tallrikar. Eller bara ringa dressing över salladen! Smält choklad direkt i Decomaxen - överbliven choklad kan förvaras i kylen!

Dekorspritsen är tillverkad i 100% platinum silikon som tål hög värme, +260°, frystempratur, -60°, mikro och diskmaskin. Munstyckena är i hårdplast och genomskinliga, locket och munstycken har en enkel låsanordning så de tål trycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar