fredag 22 februari 2013

KitchenAid


Detta är den bästa köksmaskin jag kunnat investera i. Den står stadigt på alla underlag. Gedigen och bra tyngd. Den klarar av att knåda stora degar, klarar av att vispa, helt klart det mesta du kan tänka dig. Jag valde den i grå färg. Nu har det kommet många nya klarlackade färger, allt från rosa, lila till röd och gul. Det går även att köpa till diverse extra utrustning som köttkvarn.
KitchenAid är en köksmaskin av mycket hög kvalitet och har en genomsnittlig livslängd på 30 år. Den har 300 watts direktverkande motor med 10 hastigheter och en unim planetarisk blandarrörelse utvecklad och patenterad av KitchenAid. Hela maskinen är tillverkad av metall och är därför både hållbar och stabil.

 
Kitchen Aid-fabriken grundades i 1919 i Michigan, USA och köptes 1987 av Whirlpool. Fabriken tillverkade till en början professionella köksmaskiner och utvecklade en stavmixer för hushållsbruk och senare även en vanlig mixer.
KitchenAid har funnits på den professionella köksmarknaden i Europa i över 20 år, men stavmixern för hushållsbruk introducerades först 1991 i Frankrike.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar