onsdag 4 september 2013

Ejderns kaviar




Till äggsmörgåsar gillar jag att ha majonnäs eller kaviar. Är uppväxt med Ejderns kaviar, så det är denna som jag alltid väljer. Många kanske tycker att den är för stark i smaken, men jag gillar denna.
Ejderns orökta smörgåskaviar är en klassisk kaviar som funnits på marknaden i nästan 100 år. Kaviaren består till största delen av orökt torskrom, 77%, vilket ger den en alldeles speciellt kraftfull romsmak. Tack vare den höga romhalten är Ejderns orökta kaviar dessutom en mager kaviar med låg fetthalt.
Förpackningar: 165g
Fångstområde: Torskrom (Gadus morhua) - Norska Havet
Näringsvärde per 100 g:
Energi: 700 kJ / 170 kcal
Protein: 15.0 g
Kolhydrat: 23.0 g
Fett: 2.0 g

Ejderns smörgåskaviar är ett måste för kaviarälskaren. Den kraftfulla smaken gör Ejderns till en perfekt smaksättare



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar