Till äggsmörgåsar
gillar jag att ha majonnäs eller kaviar. Är uppväxt med Ejderns kaviar, så det
är denna som jag alltid väljer. Många kanske tycker att den är för stark i
smaken, men jag gillar denna.
Ejderns orökta
smörgåskaviar är en klassisk kaviar som funnits på marknaden i nästan 100 år.
Kaviaren består till största delen av orökt torskrom, 77%, vilket ger den en
alldeles speciellt kraftfull romsmak. Tack vare den höga romhalten är Ejderns
orökta kaviar dessutom en mager kaviar med låg fetthalt.
Förpackningar: 165g
Fångstområde: Torskrom
(Gadus morhua) - Norska Havet
Näringsvärde per 100 g:
Energi: 700 kJ / 170 kcal
Protein: 15.0 g
Kolhydrat: 23.0 g
Näringsvärde per 100 g:
Energi: 700 kJ / 170 kcal
Protein: 15.0 g
Kolhydrat: 23.0 g
Fett: 2.0 g
Ejderns smörgåskaviar
är ett måste för kaviarälskaren. Den kraftfulla smaken gör Ejderns till en
perfekt smaksättare
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar