torsdag 2 januari 2014

Sirloin Cap med chévrepotatisrulle


Själv gillar jag kött. Till nyåret valde jag en Sirlion Cap till huvudrätt. På svenska blir det rumpstek. Den ska stekas med fettkappan kvar. Snitta i fettet och stek i smör ca 2 - 3 minuter per sida. Till detta valde jag Sugersnaps och chévrepotatisrulle.
 
Potatisrulle
 
4 fyrkantiga tunnbröd
5 medelstora potatisar
4 äggulor
100g chévreost
1/2 dl olivolja
salt
vitpeppar
 
Koka och pressa potatisen. Skär bort kanterna på osten och riv den. Blanda i osten, oljan och tre av äggulorna. Smaka av med salt och vitpeppar. Fördela puren i ena kanten på tunnbröden och rulla ihop, pensla sista biten med äggula så att rullen håller ihop.
Grädda i 8 - 10 minuter i 175 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar