tisdag 3 december 2013

Sidamo Ethiopia

 

Jag är förtjust i kaffe, föredrar att köpa bönor som jag maler själv. Det blir en underbar doft vid malningen och det är bättre att mala lite till ett enstaka tillfälle än att ha mycket malet kaffe. Smaken blir mycket bättre.
 
Sidamo Ethiopia
Kvalitetsbönor från kaffets ursprungsland Etiopien och regionen Sidamo. Här växer bönorna på hög höjd i vulkanisk jord vilket ger de bästa tänkbara förutsättningarna. Den mörka rostningen ger ett kryddigt och mustigt kaffe med en tydlig ton av bergamott. Eftersmaken är lång och aromatisk - som det ska vara när man dricker kaffe på bömor av högsta kvalitet. 100% Arabicabönor.
 
Rostningsgrad: 7 av 8
Fyllighet: 5 av 5
Syrlighet: 1 av 5
 
Ett nymalet kaffe doftar härligt då armoner frisläpps vid malningen och ger en förhöjd smakupplevelse med alla dina sinnen. Hela bönor ger dig friheten att brygga ditt kaffe precis som du vill ha det med den bryggmetod du vill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar